Een selectie uit onze producten:

Mini Burgers

Buitenhuis is uw toonaangevende partner voor de gezellige mini-eetmomenten.

In 1960 is de heer Buitenhuis een automatiek begonnen in Zeist. Vanwege de groeiende vraag naar snacks is de productie sterk uitgebreid en verhuisd naar Wijk bij Duurstede. Door het brede en zeer gevarieerde assortiment heeft Buitenhuis een leidende positie opgebouwd in de markt van minisnacks binnen de Benelux. Met de slogan "Buitenhuis maakt het lekker" heeft Buitenhuis vanaf 2010 een nieuwe uitstraling.


Het assortiment bestaat uit verschillende minisnacks op basis van vlees, kip, kaas en groenten, geschikt om elk mini-eetmoment te verrijken. De snacks zijn te verkrijgen in assorti- en single verpakkingen en zijn eenvoudig te bereiden. Ook maakt Buitenhuis heerlijke brood en bladerdeegproducten. Voor elk eetmoment heeft Buitenhuis hoogstaande, vriesverse kwalitatieve (mini)snacks. Vanwege de specialisme, en de grote betrokkenheid van de medewerkers, is Buitenhuis in staat veelvuldig nieuwe producten te brengen binnen het assortiment.
De productielocatie van de minisnacks hebben allen een BRC-certificaat. BRC is de nieuwste norm voor het leveren van kwaliteitsproducten.