De meeste hapjes van Buitenhuis bevatten E-nummers.

In de assortimentslijst kunt u per product zien welke E-nummers gebruikt zijn.

De hapjes van Buitenhuis zijn niet halal.

Als u probeert in te loggen, staat onderaan “Wachtwoord vergeten?”
Door hier op te klikken, verschijnt een menu waar u uw email kunt invullen. U krijgt dan een nieuw wachtwoord toegestuurd.

Plaats hier een antwoord

De hapjes van Buitenhuis zijn niet glutenvrij.

Buitenhuis heeft diverse hapjes zonder vlees of vis, bijvoorbeeld bamihapjes, kaashapjes en uienringen.
Deze vindt u eenvoudig via de Pick Your Mix tool in het hoofdmenu: bij Soorten kiest u dan Vega. In de assortimentslijst ziet u dan of deze hapjes ook voldoen aan de criteria van het vegetarische keurmerk.

De meeste hapjes van Buitenhuis komen het best tot hun recht wanneer ze met de frituur bereid worden. Daarnaast zijn er hapjes die met de oven bereid kunnen worden. We raden aan deze bereidingsmethoden te gebruiken.

Buitenhuis heeft diverse hapjes die met de oven zijn te bereiden, zoals kipvariantjes, kaaspuckies en (mini) saucijzenbroodjes.

Deze vindt u eenvoudig via de Pick Your Mix tool in het hoofdmenu: bij Bereiding.

U kunt via onze website een account aanmaken. Dit is gemakkelijk te doen door het aanmeld formulier in te vullen welke u [hier] vind.

Buitenhuis wordt verkocht bij alle verkoopkanalen gericht op de professionele eindgebruiker, zoals Sligro, Makro, Bidfest. Mist u een bepaald artikel bij uw leverancier? Onze verkoopbinnendienst helpt u graag verder.

De hapjes kunnen ook ontdooid bereid worden. De bereidingstijd is dan iets korter. Let op: nadat de hapjes ontdooid zijn, kunnen ze niet bewaard worden, ook niet in koeling of vrieskast.

De kant-en-klare mixen van Buitenhuis zijn zó samengesteld, dat alle hapjes exact dezelfde bereidingstijd hebben. Dat betekent dat u de hele mix tegelijkertijd de frituurpan in kan doen en eruit halen, waarna alle hapjes op hun lekkerst zijn.